Påskhelg!

Nu är det redan onsdag igen så räknas ju inte riktigt som att vi fortfarande har påskhelg här, meeen den var helt underbar. Lördagen spenderade vi hemma, tog det lugnt och förberedde inför firandet. Jag gjorde cheesecake, Nick och Dawn lagade mat och på kvällen åkte vi till Beau Jo’s som är en typisk pizzeria för Colorado. Pizzan var sååå god! Typiskt för Colorado-pizzorna är att kanterna är väldigt höga, så efter man har ätit själva ”pizzan” så doppar man kanten i honung. Gooooott!!

På kvällen mötte jag upp Karin på ett Frozen Yoghurt ställe.

I söndags firade vi påsk från morgon till kväll! När jag kom upp hade barnen haft sin äggjakt där de letar efter massa små ägg och får paket när de har hittat alla ägg. De var helt överlyckliga av alla paket och allt godis! Det är sjukt hur mycket godis vi har här nu haha! Igår när jag och Dawn åt middag så märkte vi att det var helt tyst i lekrummet (vilket det aldrig är) så vi blev lite misstänksamma. När Dawn går in där ser hon hur de har hittat korgen med allt påskgodis och smygätit massa godis. De var bara liiite pigga resten av kvällen.

Tillbaka till påsken! Efter barnen hade visat sina presenter, gick de på den svenska versionen av äggjakt. Jag har gömt två påskägg med svenskt godis i. De fick var sin ledtråd och började springa runt i hela huset och letade. Det var så kul att se hur glada de blev när de hittade äggen. Jag fick en korg med svenskt godis, kakor och två tröjor med Colorado på, av Nick och Dawn, vilket jag blev såå glad för!

Vi åt lite kanelbullar till frukost och sen åkte vi till Nicks föräldrar och träffade alla hans syskon med deras familjer. Båda deras familjer är väldigt inbjudande och lättsamma. Vi åt lite brunch och sen gick alla barnen på äggjakt! De var så taggade!! På eftermiddagen spelade barnen baseball, och vi kastade bollar till dem.

Vid femtiden sen kom nästan alla som hade varit hos Nicks föräldrar hem till oss och åt middag. Nicks mamma gjorde den traditionella ”beer can chicken” och hade gjort en helt underbar chokladkaka. Supermysig påsk!

 

Kunde inte ladda upp några bilder från helgen men här är en bild från när vi gjorde en hajk till the Royal Arch.

IMG_7874.JPG

 

Puss och kram

Lisa

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s